Aanbod ouders

Mijn opgedane kennis en ervaring als moeder, leidinggevende, pedagogisch beleidsmedewerker en trainer binnen de kinderopvang zet ik in voor ouders met jonge kinderen.

Baby en Kindergebaren
Communiceren met je kindje
Elke baby heeft zo zijn eigen manier om met praten te beginnen. Zo rond één jaar zegt een kind soms al een eerste woordje, maar ze zijn al vanaf 6 maanden voldoende ontwikkeld om ons duidelijk te maken wat ze willen, zien en denken. Ben jij ook benieuwd naar wat er in dat koppie omgaat?

Naamloos

Workshop/ouderavond ontwikkeling en opvoeding van peuters
In deze workshop/ouderavond krijgen ouders inzicht in de ontwikkeling en opvoeding van hun dreumes/peuter. Hierin leer je wat je wel en niet kunt verwachten van een kind op die leeftijd en hoe je met het gedrag van je peuter kunt omgaan.
Tijdens deze workshop/ouderavond wordt informatie gegeven over de ontwikkeling en opvoeding van peuters. Daarbij worden vaardigheden besproken die ouders kunnen toepassen bij het opvoeden van hun peuter. Uitgangspunt is dat peuters behoefte hebben aan steun, stimulans en sturing.
Tijdens de workshop/ouderavond wordt gebruik gemaakt van DVD fragmenten om de theorie te ondersteunen, en is er volop ruimte om met andere ouders op een informele manier over het opvoeden van peuters te praten.