Kinderopvang Video Interactie Training

Video interactie: Communicatie en interactie is meer dan samen praten en spelen…
Een goed contact met kinderen is de basis: kinderen groeien en bloeien als ze een goede relatie hebben met de pedagogisch medewerkers in hun groep. Hoe zorg je ervoor dat je toe komt aan het spelen en praten met de kinderen en dat ook nog op een manier doet die ervoor zorgt dat elk kind zich gezien en gewaardeerd voelt? Communicatie is hier het sleutelwoord: door bewust en effectief gebruik te maken van non-verbale en verbale communicatie met de kinderen wordt het contact met de kinderen verdiept en kun je je beter verplaatsen in wat het kind denkt en voelt.
In de training wordt met behulp van communicatietechniek en pedagogische thema’s geleerd hoe de pedagogisch medewerker kan reflecteren op het eigen handelen en communicatie. Hierbij is de video een onmisbaar hulpmiddel. De training wordt gegeven voor pedagogisch medewerkers die werken met 0-4 jarigen en voor pedagogisch medewerkers die werken in de bso. 


Duur
In drie dagen, verspreid over een periode van min 3, max 6 mnd. verdiept de pedagogisch medewerker haar eigen deskundigheid en ervaring in het omgaan en spelen met de kinderen.
Data en prijs

Deze training wordt in overleg in company gegeven. De opdrachtgever zorgt voor de zaalruimte, de catering en de eventueel benodigde apparatuur. Vraag vrijblijvend een offerte aan, deze wordt op uw persoonlijke wensen afgestemd.
De training wordt gegeven via de licentie van Loes Kleerekoper/Lucie de Jong Training en Advies BV
Meer informatie
Voor informatie kunt u contact met mij opnemen via telefoon 06-14929759, e-mail info@positiefbenaderen.nl
Wilt u meer informatie bezoek dan de website www.luciedejong.nl