Gastouderopvang Training Kiki (kansen in Kinderen)

Het uitgangspunt van Kiki is kansen te grijpen en te creëren. Kiki is speciaal ontwikkeld voor gastouders en pedagogisch medewerkers werkzaam in kleinschalige kinderopvang en biedt hen de mogelijkheid zich nog meer te professionaliseren.
Het volgen van de Kiki trainingen (6 bijeenkomsten van 2,5 uur of 3 bijeenkomsten van 6 uur) zorgt voor nog meer professionaliteit, kwaliteit en hiermee voldoet u gelijk aan de eisen die de convenantpartijen stellen aan de gastouderopvang. Op dit moment werken al honderden gastouders en kleinschalige kinderdagverblijven met Kiki.
Met Kansen in kinderen biedt KiKi u extra professionalisering, uw gastouders en vraagouders handvatten, een leuk stimulerend programma en de kinderen een grote vriend. Het speelse en informele leren van jonge kinderen blijft centraal staan en er zal altijd ruimte zijn om kansen te grijpen!

Wilt u meer informatie om samen met uw gastouders aan de slag te gaan met Kiki, dan is het mogelijk om geheel vrijblijvend een leerzame en gezellige informatie avond voor uw gastouders te organiseren.
Meer informatie
Voor informatie kunt u contact met mij opnemen via telefoon 06-14929759, e-mail info@positiefbenaderen.nl
Wilt u meer informatie en prijzen bezoek dan de website van KIKI https://www.kanseninkinderen.nl